Zangtechniek voor Koordirigenten - 14 juni 2024

Nog maar 6 beschikbaar!Zangtechniek voor Koordirigenten - 14 ju...

Monique

Ik ben Monique, ik ben nog maar net dirigent van 'mijn eigen' katholiek kerkkoor. We zingen bijna iedere week tijdens de mis/viering. Ik heb de cursus Zangtechniek voor koordirigenten gedaan. De inhoud was heel duidelijk. Ik heb ontzettend veel van zangtechniek geleerd! In begrijpelijke taal! Elke Rouwmaat is ontzettend inspirerend. Ze heeft de hele dag gestraald. Zo'n docent wil je graag en zo'n dirigent wil je graag zijn. Deze cursus is erg interessant voor dirigenten die zangtechniek benaderen vanuit ademsteun. Dit is een hele (voor mij) nieuwe benadering. Praktisch!

Corrie

Elke is een leuke docent. Staat volgens mij overal voor open. Duidelijke uitleg en neemt de tijd.. Ik zou deze cursus wel aanbevelen voor wie het maar wil. De dirigenten in onze groep waren heel verschillend. Van wel of geen opleiding, 1 of juist meerder koren, net begonnen of al jaren bezig. Maar ik zou mijn koor ook wel naar zo'n cursus willen 'sturen'. Gewoon om te laten ervaren hoeveel mogelijkheden er zijn.

Rien

Ook voor zangers die tegen de grenzen van hun zang aanlopen De cursus is voor iedereen die met koorzang bezig is een verrijking, voor dirigenten zeker, maar ook voor zangers die tegen de grenzen van hun zang aanlopen. Elke was heel fijn. Enthousiast, goed waarnemer, iedereen kwam aan bod. Inhoudelijk duidelijk, kundig, prima te volgen. Inspirerend.