Vocal ArrangingVocal Arranging

Hans Kaldeway - Dirigent / Arrangeur

Rogier weet de opbouw in een arrangement erg goed uit te werken. Daarnaast bevatten zijn arrangementen veel harmonische uitdagingen en zitten vol afwisseling. Door zijn vakmanschap weet hij voor het koor uitdagend te schrijven en houd hij het voor de zangers tegelijkertijd goed zingbaar.

Ellen Bakker - Zangers / Workshopleider

Rogier heeft mij als arrangeercoach in korte tijd heel veel geleerd. Toen ik begon met arrangeren hoorde ik wel allemaal leuke dingen in mijn hoofd (altijd al, eigenlijk), maar om die tot een samenhangend arrangement te maken, dat viel nog niet mee. Na een paar arrangementen met mijn workshopdeelnemers uitgeprobeerd te hebben, met wisselend succes, vroeg ik hem of hij me eens feedback wilde geven. In vier Skypecoachings haalde hij me uit mijn verkeerde gewoontes, trok het deksel van vastgeklonterde passages, gooide stemmen om, stelde lastige vragen en hielp me de antwoorden zelf te vinden. En oh ja, hij gaf ook complimenten! Zou ik hem aanbevelen? Met vlaggetjes!

Merel Martens - Dirigente / Hoofdvakdocent Vocal Leadership CODARTS

Rogier is wat mij betreft een van de beste arrangeurs van Nederland. Met een interessante wending weet hij regelmatig zangers en publiek te verbazen, zonder de geloofwaardigheid van de muziek te verliezen. Als je op zoek bent naar een goed, bijzonder arrangement dat ook goed zingbaar is, kan ik hem van harte aanbevelen.

Steven Favier - Zanger/Arrangeur/Producer

De arrangementen van Rogier voegen echt iets toe aan het nummer. Hij weet partijen te bedenken die verrassen en kleuren. Hij benut alle mogelijkheden die een koor te bieden heeft op het gebied van creativiteit, klank en timing.